Fredag!

Äntligen fredag! Nu sitter jag i datasalen på skolan för att kunna komma ut på nätet en sväng. Vi får inget internet till elevhemmet konstigt nog. Men men.

I helgen skall vi ta det ganska lugnt. Mest plugga men även trimma lite hund och träna lite.

Ikväll sägs det vara några forneldar en bilt här ifrån, vi får se om vi åker. I sånna fall lovar jag att ta med kameran.

Hare gott!

Välkommen till min nya blogg!

Japp ny plats och tidpunkt kräver ibland oxå en ny blogg! Den här bloggen kommer handla mindre om hundarna än bloggen på min hemsida. Är ni intresserad av mina hundar och vad jag gör med dom så kika gärna in på: www.freewebs.com/svingelskogens där kan ni läsa mer.

Idag har jag bott här i Kimito, Finland i precis 10 dagar, det känns ganska bra faktist.  Undervisningen är bra och lokalerna jätte trevliga. Vi har redan hunnit med att praktisera på skolans smådjursklinik två gånger, avmaska både getter och får samt äta en väldig massa godis. Gud villen god choklad de har i det här landet!

Idag var Jippie inbokad på kliniken då vi trodde att hon hade noskvalster. Noskvalster är svårt att ställa diagnos på men vi fick stronghold med oss hem så nu skall vi behandla. Jag hoppas för Jippies skull att det går över nu.

Hare gott!
RSS 2.0