29 Juli, 2011

Hej mina vänner!

Hoppas allt är bra med er. Idag är min enda lediga dag den här veckan och det är skönt att vara ledig. Men naturligtvis vaknade jag klockan sex denna morgon och kunde inte somna om. Typiskt men men. Idag kommer Thessan ner och vi skall åka in till stan en sväng. Det väl lite shopping och en god lunch på stan kan jag tro. På himelen är det lite molnigt men vi får hoppas att det spricker upp och blir soligt och fint.

Vad händer annars då?
Ja jag försöker väl anpassa mig så gott det går till ett liv i staden, i vimlet och det går ganska bra tror jag. Jag kan tänka mig att det tar lite tid att anpassa sig till en så annorlunda miljö än vad man är van vid. Än så länge trivs jag ganska bra även om det kan bli lite ensamt ibland. Jag fattar inte hur man kan känna sig så ensam i en stad så full med folk? Jag hoppas det går över. När jag jobbar dag går det bra, jag hinner inte börja tänka så mycket innan jag börjar jobba. Men kvällarna är jobbiga.
Annars är det nog ganska bra. Jag trivs med mitt jobb!

Ha det gott!

Stockholm i mitt hjärta?Hej Mina vänner!

Nu sitter jag i min lånade lägenhet i Solna och har det ganska bra! Förväntningarna inför imorgon, första dagen på nya jobbet, är många. Det skall bli jätte jätte roligt, spännande och väldigt lärorikt.

Idag har jag gått en sväng för att ha en hum om vilken väg som leder till pedeln imorgon. Tog på mig mina nya skor som jag fick av Johan idag när jag gick. Det skulle inte vara så långt så jag trodde inte att jag skulle få något skavsår meen det fick jag. Ja ja det läker nog snart.

Mina nya skor!

Det är lite spännade att bo i en stad. Det finns så mycket möjligheter i en stad. Vad man vill göra, vad man vill äta, vart man vill vara och vilka man vill träffa är några få av de många olika valen. Jag är helt betagen av en stads alla möjligheter. Det är ju helt fantastiskt att ha alla dessa möjligheter!


 En väldigt fin växt jag hittade när jag var ute och gick.


Mina goda äpplen som jag köpte idag.

Ha det gott mina vänner!

Villa Antinori

 
Montecatini Alto

Hej mina vänner!

Hur har ni det där ute? Jag vet att några av er har det bra och några av er har det lite jobbigt just nu. Ni vet vilka ni är och hör av er om ni vill prata eller bara umgås en stund. Mina fina vänner, som funnits där för mig nu när jag haft det jobbigt.

Jag kommer flytta till den stora huvudstaden innom en vecka. Jag har fått en provanställning på ett djursjukhus där. Det kommer bli jätte jätte kul! Just nu är det mycket känslor i omlopp. Oro, glädje och nervösitet är nog de som dominerar mestadels. MEN det kommer bli toppen! Det är lite svårt att sätta ord på tankar och känslor kring flytten just nu men det kommer väl senare antar jag.

Nu sitter jag och njuter av ett glas Villa Antinori. Första gången jag drack de vinet var i Montecatini sommaren 2009. Jag minns den resan så väl. God mat, underbart sällskap, vackra vyer och fantastiska viner. Helt underbart!

Ha det gott mina vänner!

Oväntad vänning

Hej mina vänner!

Hoppas ni har det bra där ute i vårt avlånga land. Hos oss skiner solen i de få luckor mellan molnen. Men hurmöret är uppe ändå!

Tanken var att under den här helgen skulle vi börja flytta till lägenheten. igår fick vi nycklarna och vi kommer börja flytta under dagen. Det känns skoj!

Något spännande är på gång. I veckan kan jag nog berätta för er hoppas jag.

Ha en bra dag mina vänner!

Kram

RSS 2.0