Ett ljus i mörkretFör drygt en vecka sedan gjorde jag den här snölyktan ute på gården. Jätte fint blev det!

Nu verkar det som om vintern är här för att stanna. Mysigt tycker jag. Nästa vecka får man börja julpynta officiellt. Det ser jag fram emot! Imorgon skall jag grilljera andra julskinkan för i år. Jag älskar julskinka!

Idag var vi (jag, virre och rebecca + hundar) hem till Nattis i Åshammar och tittade på hennes hus. Fårena i ladugården fick sig även ett besök. Vi hälsade även på grisen som visade sina konster för oss för en bit knäckebröd. 

Imorgon skall jag ha valpkurs. Klara skall få följa med som sällskap och stöd åt småttingarna.

Ha det gott!

När tiden är mogen

Aslan

För ett par år sedan var jag fast besluten om att allt var svart eller vitt. Det fanns inga grå skalor. Antingen så gick det bra eller så gick det inte bra. Så enkelt var det. Nu har jag förståt att världen går inte under om man inte levererar hela tiden på tävlingsbanan. Det gör faktist inget alls om jag inte vill tävla just nu. Jag kan ta upp saker och ting i framtiden om jag vill och att jag känner att tiden är mogen.

När tiden är mogen är det lättare att ta beslut och genomföra förändringar. Beslut som jag aldrig trodde att jag skulle behöva ta. Eller kanske inte trodde att jag skulle behöva ta på många år framöver. Eller beslut som jag aldrig trodde att jag skulle ha ett behov av att ta.

Ja hörni man lär så länge man lever. Helt klart!

RSS 2.0